Английский Репетиторы (182)

Датский Репетиторы (33)

Испанский Репетиторы (17)

Суахили Репетиторы (10)

Арабский Репетиторы (8)

Йоруба Репетиторы (7)

Французский Репетиторы (6)

Албанский Репетиторы (6)

Вьетнамский Репетиторы (5)

Немецкий Репетиторы (4)

Корейский Репетиторы (4)

Русский Репетиторы (4)

Бенгальский Репетиторы (3)

Персидский Репетиторы (3)

Исландский Репетиторы (3)

Урду Репетиторы (3)

Абхазский Репетиторы (2)

Африкаанс Репетиторы (2)

Хинди Репетиторы (2)

Португальский Репетиторы (2)

Авестийский Репетиторы (1)

Амхарский Репетиторы (1)

Бафут Репетиторы (1)

Болгарский Репетиторы (1)

Хорватский Репетиторы (1)

Литовский Репетиторы (1)

Малагасийский Репетиторы (1)

Маратхи Репетиторы (1)

Малайский Репетиторы (1)

Голландский Репетиторы (1)

Ньянджа Репетиторы (1)

Пушту Репетиторы (1)

Рунди Репетиторы (1)

Шона Репетиторы (1)

Сербский Репетиторы (1)

Телугу Репетиторы (1)

Турецкий Репетиторы (1)

Узбекский Репетиторы (1)

Волоф Репетиторы (1)

Фильтры

Датский преподаватели и преподаватели

Josefine

Josefine

Датский

Opnå bedre resultater i skolen og få maksimalt udbytte af din tid ved at samarbejde med mig.

Signe

Signe

Датский

Som mentor vil jeg sørge for, at du oplever en klar og mærkbar forbedring skolemæssigt. Jeg står til rådighed med hensyn til lektiehjælp m.m, og undervisningen vil til enhver tid være tilpasset dit niveau samt foregå i dit tempo. I forbindelse med større skriftlige opgaver er jeg også villig til at give en hjælpende og vejledende hånd, hvis dette ønskes af dig.

Maja

Maja

Датский

Mit navn er Maja. Jeg er uddannet folkeskolelærer og arbejdet i ca. tre år, indtil jeg sadlede om og igen er igang med at studere. Linjefag er dansk og engelsk, men har også undervisningserfaring i andre fag. Særligt musikundervisning. Jeg er kreativ i min tilgang, men lytter selvfølgelig til dine behov, så vi sammen får en sjov stund med masser af fagligt input og ny viden, der rykker dig mod dine mål. Book tid til lektiehjælp hos mig.

Sarah

Sarah

Датский

Jeg er 36 år - bosiddende i Horsens og har undervist unge siden 2009 bla. som linjeleder på produktionsskole, mentor og underviser i 10. klasse center og på STU. Jeg startede i august 2017 på lærer-studiet. Jeg er en ildsjæl som elsker at lære fra mig og skabe udvikling hos den unge.

Christina

Christina

Датский

Jeg kan hjælpe dig med diverse grammatik, afleveringer og analyser, og jeg vil gøre alt for, at du får nemt ved de ting, du kan have svært ved.

Frederik

Frederik

Датский

Hej mit navn er Frederik Ernst Jeg er lige dimitteret fra NAG med et snit på 10. Endvidere har jeg en masse tidligere erfaring med som lektiehjælper. Hvis du kunne tænke dig at lære tricks til at klare dig igennem gymnasiet eller folkeskolen, såvel som hjælp til afleveringer og lektier burde du tage en time med mig :)

Johanne

Johanne

Датский

English and Danish philology at University of Southern Denmark / Engelsk og Dansk filologi på Syddansk Universitet. I have experience teaching children, teenagers and adults professionally.

Sara

Sara

Датский

Hej, jeg hedder Sara. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har undervist børn og unge i mange år. I øjeblikket underviser jeg voksne med forskellige udfordringer, men jeg savner at undervise børn. Jeg har mulighed for at hjælpe dig med dansk og matematik.

Wijittra

Wijittra

Датский

Jeg er uddannet Cand. Merc. i International Management fra Syddansk Universitet og nu er jeg i gang med anden uddannelse som Lærer som skal fuldført i 2018. Min hovedlinjer fag er historie, engelsk, og matematik.

Janik

Janik

Датский

Som uddannet lærer, kan jeg finde frem til, hvilken måde netop du lærer bedst. Alle mennesker lærer forskelligt, og det der kan virke enormt svært, kan lige pludseligt blive nemt, hvis undervisningen er tilrettelagt efter, hvordan du lærer bedst.